HIMALAYA GENT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 52 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Himalaya Gent. Meer weten? Ontdek meer

6 jan 2023 om 21:47 The only vegan marked dish (aloo matar) was way too salty and I couldn't eat much of it. Otherwise the dish was quite plain. Portion sizes (sides&dish) were good.
29 dec 2022 om 22:54 Voor 30 euro per persoon heb je voldoende gegeten, maar het is wel jammer dat er bespaard wordt op vlees en scampi's. Voor dit bedrag verwacht ik meer dan 8 blokjes kip en 8 scampi's in (veel) saus. De portie pikante groenten (derde gerecht) was oké.
11 okt 2022 om 20:30 lekker eten. cheese naan vond ik nogal aan de zoete kant, palak paneer was naar mijn zin iets te waterig.
5 sep 2022 om 10:05 The food (chicken soup, palak paneer, garlic naan) was delicious and delivered in time! I recommend this restaurant!
31 jul 2022 om 11:52 Er was een "ongelukje" gebeurd tijdens het transport maar dankzij de eerlijkheid van de bezorger heeft zowel Takeaway en het restaurant het snel en efficiënt opgelost. Bedankt daarvoor! Het eten was ook lekker, mocht voor ons wel iets pikanter zijn
15 apr 2022 om 17:58 The hot and sour soup was more like a curry / sauce and did not seem like a soup. Sorry did not like it.
11 jan 2022 om 22:32 Great food, reliable delivery. I'm a repeat customer and always very happy with my order here.
23 aug 2021 om 15:16 Lang wahcten aan naan was ook niet goed en de kip is ook niet Julie moet leren hoe kan indies kooken
5 apr 2021 om 0:24 Heerlijk!
16 feb 2021 om 21:31 Eten was oke, maar anderhalf uur op moeten wachten
8 feb 2021 om 16:10 Good quality and quantity of food.